bokeh.

In the name of Allah Most Gracious Most Merciful.

post ini menunjukkan owner die buat2 rajen nak update blog 🙂

hari tuh pergi Bagan Lalang bersama kak Amrina dan rakannyaa. date saye si Amni. banyak kali dengar tempat Bagan Lalang tp, tak pernah pergi. Baru ku tahu Bagan Lalang tu bolehh dikatekan jiran :)haha. bajet Bagan Lalang dekat Perak. errr. fullstop.

so, dah berapa lama menyimpan hajat utk blaja shooting dengan Kak Amrina – akhirnya dapat pigi gak. kak Amrina ponn bwk kawan yg pro.banyak rupenye dah belajar ^^ teruje teruje.

dan dan dapat pegang D90 kawan kak Amr duuh! wohh. so, muke buat buat macho hiding all the excitement. and here goes the lesson. dorang berbuih mulut ckp psl aperture sume – saye hanye mendengar sebagai murid yang taat  🙂

all in all – best.fullstop.

bleh laa anak murid kamu ni blaja lagi yekk 😉

my first lesson – composition. baru tau skang org berbuih taip ‘nice compo’ kat flickr. hahaha.

teruje kott bile dapat main layang setelah ——…..er…..——-12 tahon kot dah tak main layang-layang

Advertisements

4 thoughts on “bokeh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s