Stumbled Upon Expected Event

In the name of Allah Most Gracious Most Merciful.

After about 2 weeks emerging myself with the cfs environment. i was pulled out from there. not that i was expelled (that would be outrageous and horrible, of course) but i withdraw. macam oreo nk cicah susu tapi tak sempat cicah half of the biscuit dah kene *ngap* dalam mulut 🙂

see, i have a few solid and good reasons why i withdraw. my parents and i decided to take the offer from CATS. and that is to pursue my a-level in the UK.  *gaargh*

to be exact, i was starting to get used to the cfs iium. tapi, apa nak buat-Allah knows better.

i’ve entered a whole new world in cfs IIUM. and now i have to be REALLY prepared to enter another WHOLE NEW world at UK. maak aii. subhanallah. checklist is crucial i guess. mentally and physically. and my iman too 🙂

i have about 2 months or so-so to be prepared. pergi attend English class-hafal doa banyakbanyak-jelingjeling maths-and prepare my *snap*snap* gear. ngehngeh. =.=”

Advertisements

7 thoughts on “Stumbled Upon Expected Event

    • iyolah.hamba terpakse akur walaupon ianya agak meragut jiwa dan ragaku.seperti pisau potong daging ditusuk tepat ke jantung hamba. seperti si lebah kehilangan ratunya. seperti rama-rama kehilangan kepaknya. seperti layang-layang terputus talinya dek dipotong pisau tajam si apek gunting rambut. seperti cita-cita farah untuk memiliki play-dough burger-maker dilenyek begitu sahaja. hamba terpaksa akur dan kemungkinan besar hamba hanya akan membawa si Ricoh itu. kecil tetapi masih setia menunggu hamba. plus, mak abah pon tak advice aten bwk sbb klu bwk masok dlm luggage kang kene hempap sana-sini dgn beg mamat-mamat lain. *very long sighhh*

  1. waaahhh akan ke sana ke ='(

    oh ha’ah. Kamera kne bawak beg galas atau beg yg nk bawak skali ke tempat duduk. kalau kne hempap2 rosak adehhh.

    Tp digital kamera biarlah ada. Takut mahal kat sana nk beli dan leceh bila kne cuci dan tunggu untuk siap. Dan supaya boleh snap banyak banyakkkkkkkkk dan letak kat blog nih =D

    • turn out kene bwk ricoh je kott nnti. d40 dah cam nazak dah.pastu ade budak yg agak menggedik amek d90 utk buat keje office dielahh. parents ponn tak advice bwk d90. guess d90 is more precious than their daughter.ayyo.silap silap. scratch that.keke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s