Urge of Vintageness

In the name of Allah Most Gracious Most Merficul

when you read this, i probably wink at you. (in a non-flirty way-lah.tak kuase duuh my friends) and excuse the dorkiness of the faces displayed. and thank you 🙂

Ini dia mase rehlah usrah.ini akan terjadi bile budak2 ni nampak uncle ‘muthu’ bwk motor ais krem

selepas berhempas-pulas bersukan

Dear Farzan and Rose

they thought i was joking when i say i’m going to take their dorky faces.

errr.okaay scroll to the next picture please

walking to the hall of fame

these two kiddos mcm sandwich tuna rapatnye

ihtifal

ini kembar fatin mase zaman sekolah hira’ dulu-dulu 🙂 gila lah punye kawan

and the finishing touch.

p/s: i tried the vintage effect on all  of the pictures displayed.except for the last 3 photos. tibe-tibe semangat nak update blog pulak lah kan.

Advertisements

6 thoughts on “Urge of Vintageness

  1. vintage mmg boleh menyerlah subjek yg kita ambil. Tapi kadang2 tak semua gambar sesuai buat vintage. Sebagai contoh yg gamba 2 org yg berkalan tuh. Bila vintage kene kat bahagian muka jd seolah2 mcm apa yg nk di ketengahkan adalah perut (?) Oh dan jgn letak vintage berlebihan tau mcm sesetengah org suke buat. sgt euuwwwwww. Kipidup fatin! =D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s