Among Losers

In the name of Allah Most Gracious Most Merciful

“When they repented, and saw that they had erred, they said : “if our Lord Have not mercy upon us and forgive us, we shall indeed be among the Losers.” -Al-A’raf

when i felt like a loser who is full of sacred sins and felt like the most horrible human being ever existed, i suddenly stumbled upon this verse when i was reciting Quran. silent tears running down my cheek. sesungguhnya Allah itu Maha Penyayang dan Pengampun.

i remembered, at the start, where my opinion and thoughts didn’t matter, how small my dreams are. smaller than a point. smaller than everything in between. it was almost impossible to be a reality. when i thought about it again and again i thought question mark. and when i thought some things will never happen, had happened and will happen.

in a few more days i’ll be off to somewhere i had never imagine i will reach that place.when i rejected an offer, i never thought another one will come rolling. honestly and seriously typing, i’m not a brilliant sudent compared to my ex-schoolmates.not as intelligent as them. i didn’t get straight A’s or anything. i’m a typical regular kid. hidden beneath the ground.

the challenge may be hard and tough and might be pain in the ass. tetapi seperti yang dijanjikan, Allah takkan memberi sesuatu kepada hambaNya yang hambaNya tidak mampu untuk memikulnya. so this is the sign. the sign to a beginning of  a new stage of life, a sign to take the challege and a sign that i  had been chosen to do something out of my sanity 🙂

When We raised the Mount Over them, as if it had been A canopy, and they thought It was going to fall on them (We said) : “Hold Firmly to what We have given you, and bring (ever) to remembrance what is therein ; perchance ye may fear Allah”

lebih-lebih lagi dalam bulan Ramadhan yang tidak sampai sekelip mata ini. terasa macam baru seminit yang lepas baca pengumuman bermulanya bulan puasa di surat khabar. a few more days Ramadhan will be leaving us and here come Syawal. tears will be shed 😥 this may be our last Ramadhan. who knows.

Dulu masa zaman kanak-kanak ribena, menunggu saat berbuka puasa seperti menunggu kucik bertanduk. seperti menunggu buah durian jatuh daripada pokok rambutan. seperti menunggu saat dapat dslr sejak form 1 lagi. but everything changes now and then. tadi baru sahur makan roti telur kejap lagi dah nak berbuka makan popiah sambal. time flies in the blink of an eye.

time flies and now most of my friends had graduated from high school. Ada yang di asasi, pasum, matriks, overseas, stam dan sebagainya. it makes me laugh everytime i remembered the memories from primary school to high school. kena buli dengan senior laki mase darjah 2, main kejar-kejar dengan banin masa darjah 3,  bahagia dalam dunia sendiri bile ade crush mase darjah 3, sedih sendiri bile crush pindah mase darjah 5, upsr and sppm  mase darjah 6 dan berlagak agak senior mase darjah 6. padahal bila masuk form 1, baru tau betapa kecil dan kerdilnya diri berbanding senior 🙂 bergaduh tak tentu pasal dengan banin mase form 1. different gender punya pasal. semua nak menuntut hak kewanitaan dan kelakian dalam kelas. gelak sampai pecah perut dengan Fatin Raihanah dan Nur Hamizah disebabkan semua inside jokes kitorang mase muallim tengah mengajar. (jangan tiru aksi ini di mana2 institusi sekolah menengah ye). ambik PMR dekat Hira’ jeram dan monkey attack yang owhsome 🙂 pindah SMKA Pedas untuk form 4. culture shock sebab first time masuk asrama o.O selalu balik rumah sebab homesick (mase nii mentah lagi). merungut sebab exercise hari-hari naik tingkat empat sebab kelas kat top floor. skodeng budak2 junior dating dengan Mas. tension bila tak habis hafal enzyme-enzyme dalam subjek biologi. nervous bile masuk debate dan climax die mase Asyraf kene marah dengan Tasyha sebab tak habis listkan point(kekke). stay up settle kerja dengan Ecah. and at last, dah habis pon SPM 🙂

woah. all in all, seeru ala barakatillah my fellow friends 🙂

here i would loove to share some of the photos taken by me and kak amrina when we went to floria previously. i got to use her macro wooh and d90 *smug*smug* (excited punya pasal)

Advertisements

9 thoughts on “Among Losers

  1. at last.a new post.
    HAHAHAHAA!x yah tulis lah part ana kene marah dengan tasya tuuu!cett.x adil btol.tetibe kne marah.kang kalau silap buat kne marah lag.end up org lain jugak yg buat rbuttal speech tuh.

    sob sob.how i miss my school life dulu T.T

  2. cepat btol mereka berdua ni komen.

    pernahkah kmu tension hfl bio?? bilakah kte skodeng?? hehehe. knapa tak tulis nangis setiap hari belakang katil. ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s