O.O

jakun sangat nih.

In the name of Allah Most Gracious Most Merciful.

after watching sense and sensibility (which is an awesome movie. and i bet it’s an awesome novel by Jane Austen!) i slept at hisan’s room aroung 12. disebabkan asyik tendang Hisan je(unconciously ye) tiba2 terbangun pukul 3 pagi. berjalan naik tangga dalam perjalanan ke bilik dengan muke mamainye-past through the window suddenly it’s snowing. maaaak aii. punye la jakun. lari balik bilik hisan gegar bilik die dan lompat2 dengan muke jakun cakap “it’s snowing hisan! fuyoooooh” ^_^ disebabkan pukul 3 pagi, tidur balik and when i woke up – tada! the picture above is what i see. and gambar di atas hanya berusia beberapa minit sebab bile capture gune camera dan sangat excitednye, nak upload di sini ๐Ÿ˜€

mekasehhhhhh ๐Ÿ™‚

Advertisements

6 thoughts on “O.O

  1. woaaa bestnye. Scenery time salji mesti sgt lawa. In case kalau lupe, sbb salji putih, jadi kamera selalu tertipu, die ingat overexpose jd die kurangkan exposure dan menyebabkan salji jadi kelabu dan gamba sedikit gelap. Jadi kne pakai manual atau kalau pakai A or S, naik kan EV sket. Berapa tu kne cube2 lah =]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s