I need to see ze world

In the name of Allah Most Gracious Most Merciful.

oh ini ga fair. aku butuh ini. crucially. setelah sekian lama tak membaca blog orang dan terperuk sikit dengan emosi yang naik turun ini dia hamek hang orang kat sana travel situ sana sini mencari diri jangan engkau tenggelam dengan emosi sendiri yang entah ke mana tak pasti. Annapurna sangat awsem. nak pergi tapi macam kene kawin dulu sbb sah sah abang yg dah kahwin taknak pergi travel dengan adiknya melainkan mereka sangat baik hati kelak. ohoi.

Advertisements

3 thoughts on “I need to see ze world

    • bukan tempat dan berapa kilometer jauhnya yg menentukan spesel tak spesel untung tak untung. experience tuh jauh lagi berharga! kalau gi halaman belakang rumah pon tapi discover new experience, itu lagi berharga dari gi jauh2 :3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s